Det hvide papir

Det hvide papir

AAArgh, det hvide papir. Alle tekstforfatteres store skræk. Denne ene sætning, som fordi den kommer før alt det andet, vil definere resten af det der bliver skrevet. Jeg hader den. Det er den der så ofte spilder min tid, som får mig til at stirre meningsløst ind i skærmen i stedet for at bruge min energi og kreativitet til at skabe noget, noget nyttigt, noget der kan bruges i min hverdag, eller i det mindste noget der kan skabe et minde som jeg kan kigge tilbage på med et smil.

Man kan vel altid starte med at forklare hvorfor. Hvorfor vil jeg skrive en blog? Hvorfor synes jeg at mine tanker skal lægges til offentligt skue på nettet hvor de kan blive haglet ned eller ignoreret til evig tid? Faktisk er det simpelt. Det hele handler om det der hvide papir der stirrer mig ind i ansigtet hver gang jeg skal til at lave noget nyt. Jeg er så sindssygt dårlig til at tage mig sammen. Ikke kun til at skrive, men også til at rydde op gøre rent, lave motion, finde på spændende ting at lave med min datter og jeg kunne blive ved. Jeg håber at denne blog kan blive det spark i numsen jeg har brug for i min hverdag. Den politimand der sidder på min skulder og hvisker “kom nu i gang”! Hvis jeg skal finde noget at fylde disse sider med, er jeg også nødt til at fylde min hverdag med ting der er værd at skrive om. Det er altså slet og ret for min egen skyld at jeg skriver disse ord. Om andre har lyst til at læse med er det da dejligt, har de ikke er det også i orden, for den tomme side vil være der hver eneste dag, uanset om der sidder ti mennesker og kigger med, eller om der kun er mig selv at stå til ansvar for.

Hvad vil jeg så skrive om. Se den er svær. Jeg tænker jeg vil skrive om alle de ting der er vigtige for mig og alle de kvinder jeg prøver at være. Karrierekvinden, den gode mor, den smukke og kærlige kæreste, husmoderen. Det jeg vil skrive om er de ting der får alle de kvinder til at hænge sammen som en helhed. Det vil være ord om de ting jeg kæmper med lige nu, om det er at tabe de 30 kilo jeg arbejder på, om at lave sund og varieret kost til min familie, om at købe tøj på et stramt budget, ting til huset som gør det til et hjem, eller ting jeg gør for at gøre min datters og min kærestes hverdag, sjovere, sundere og mere meningsfyldt.

Jeg håber dette projekt vil være sjovt og bidrage til at jeg får gjort nogle ting jeg ellers ikke ville have gjort, eller få mig til at tænke over ting jeg ellers bare ville have taget for givet. Jeg glæder mig allerede til at fylde den tomme side i morgen, og dagen efter og dagen efter igen….

//Agnete

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det hvide papir