Slankedoktor

Energi

En af de ting jeg har opdaget om mig selv for nyligt, er at jeg ikke bliver træt af at lave motion. Tværtimod! For hver gang jeg laver motion føler jeg et større og større overskud, og det er dejligt at føle at ens krop bliver stærkere og stærkere for hver dag der går. Men jeg ved også hvor svært det kan være at overholde et motionsprogram, især når man har et lille barn der kræver mad og opmærksomhed. Jeg har endelig fundet et program som motiverer mig fordi det er sjovt og udfordrende og hele tiden fornyer sig nemlig: dailyburn.com. På hjemmesiden kan man mod en månedlig betaling se alle deres videoer eller følge et af deres motionsprogrammer, for mig er det i hvert fald en stor fordel at jeg kan lave motion derhjemme og jeg kan oven i købet også tage dailyburn med mig på farten via en app til min Ipad. Dailyburn.com har også et kostprogram der dog er lidt for ambitiøst for mig da det involverer at holde sig væk fra koffein, gluten og mælkeprodukter i 30 dage. Selvom mange af videoerne lægger op til at man har specifikt udstyr som vægte, kettlebells eller medicinbolde kan man sagtens lave dem uden. Om man vælger at følge et dailyburn.com program eller et helt andet motionsprogram er egentligt ligegyldigt, så længe man vælger noget man synes er sjovt. Så er chancen for man holder fast i det så meget større.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slankedoktor