Fornyelse

Havefryd

Nu er jeg desværre ikke så heldig at jeg har en kæmpe have, hvor jeg kan dyrke alle mine grønsager selv. Men jeg har da en lille gårdhave med potter, hvor jeg gror en lille smule. Mad smager nemlig bare bedre hvis man har dyrket det selv.

Det her er mit lille urtebed hvor jeg har forskellige krydderurter og nogle jordbær. Som i kan se er de bare proppet i en hvis flamingo selvvandingskasse. Planen er at jeg skal købe noget maling så den kan komme til at se lidt mere festlig ud.

Jeg har sammen med min datter også disse tre tomatplanter som vi får meget hygge ud af at gå og vande. Og så er det jo bare et ekstra plus at farmor er lidt misundelig over at vores er flottere og større end hendes. Vores hemmelighed er kærlighed, gødning og masser af vand.

Jeg har også nogle rabarber i en krukke. De vokser godt til og bliver nok snart lavet til rabarber trifli ligesom den jeg lavede i går af de lækre rabarber som var med kassen fra årstiderne i den her uge.

Jeg er helt sikker på at den grød der kommer ud af mine egne rabarber kommer til at smage endnu mere himmelsk.

Følg mig på bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fornyelse