Energi

Personlig udvikling Step 1

Nu har jeg altid været typen der har set lidt skævt til folk der snakkede om personlig udvikling og om at maksimere deres potentiale og alt det der “crap”, men for nyligt er det gået op for mig at jeg har lyst til at være et mere rummeligt og ganske lykkeligt menneske, og den slags kommer ikke af sig selv. Jeg har derfor taget den beslutning at jeg vil gå til terapi/coaching både for at få ryddet op i al min bagage men også for at få styrket mit selvværd og få et mere positivt syn på livet. Nu har jeg kun været hos min terapeut en enkelt gang, men jeg føler allerede at jeg kan se lyset for enden af tunnelen, bare det at kunne sige de ting højt man har gået og tumlet med i hovedet er et kæmpe læs af sine skuldre også selvom jeg blev tvunget til at sige noget positivt om mig selv. Det var ikke let! Og det er lidt skørt, men ved at sige det højt føles det faktisk mere virkeligt for mig. Under alle omstændigheder var det en god oplevelse for mig, ikke mindst fordi terapeutens hus lå lige ud til skoven og ligesom var omgivet af en hel særlig aura af ro. Det hjalp nok også en del at solen skinnede fra en skyfri himmel og fuglene sang om kap i trækronerne. Jeg glæder mig i hvert fald til jeg skal derhen igen.


Cottage in the woods af NCBrian (http://www.flickr.com/photos/ncbrian/)
http://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/deed.en

Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energi