Kanalrundfart

Shopping på svensk

Børnetøj fra Noa Noa.

Taske fra DKNY

Lidt shopping blev det da også til i det svenske, både til mig og til min skønne datter. Heldigvis var der “rea” den svenske version af udsalg overalt, så vi fik lidt mere rabat end bare den gode kurs på svenske kroner. Øverst er lidt tøj til Freja fra Noa Noa, så blev det til en dejlig parfume fra Calvin Klein til mig, og sidst men ikke mindst endnu en DKNY taske til mig til samlingen. Eeeeelsker simpelthen de tasker.

Euphoria fra Calvin Klein

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanalrundfart