Der er ##### skægt i Bonbonland

Den blå planet


Jeg synes da lige jeg ville dele endnu en oplevelse fra vores sommerferie her, nemlig vores tur til den blå planet. Som i kan se på billederne er nogle af akvarierne fantastisk smukke og inspirerende. Desværre må jeg tilstå at en stor del af oplevelsen blev ødelagt af den enorme mængde af mennesker der var der samtidigt  med os. Der var lang tids venten i kø før man kunne få lov til at se hver enkelt akvarium og hele oplevelsen var desværre meget klaustrofobisk. Vi fulgte ellers anvisningerne på den blå planets hjemmeside, hvor de anbefalede man ventede med at komme til efter kl. 14, hvis man ville undgå de store menneskemængder. Min anbefaling vil nok være at komme endnu senere hvis man ønsker at få en ordenlig oplevelse ud af det. Eventuelt kan man vælge at komme efter kl. 19 om mandagen, hvor akvariet har åbent helt til 21. Dette skulle forhåbentligt give folk mulighed for at opnå den zen oplevelse det kan være at stå og se på så mange fantastiske og farvestrålende fisk langsomt glide forbi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er ##### skægt i Bonbonland