verdens bedste chokolade kage

Billig miljøvenlig rengøring

eddikerengøring (1 of 1)

Hver uge bruger vi en masse på rengøringsmidler, der lover os guld og grønne skove, men er det virkelig nødvendigt? Hvis du spørger mig, er svaret et klart og rungende nej. Jeg er for nyligt blevet omvendt. I stedet for at smide mine penge efter en masse produkter, som typisk lover en masse som de alligevel ikke kan holde, og som samtidigt belaster miljøet unødvendigt meget, har jeg kastet min kærlighed på god gammeldags eddike. 1/3 eddike blandet med 2/3 vand i et sprayflaske står nu får 90% af al min rengøring. Vidundermiddelet virker på alt fra køkkenborde til badeværelser og vinduer. Desuden virker eddike også fint som erstatning for skyllemiddel i vaskemaskinen og afkalkningsmiddel i el-kedler og lignende.

Så spar en masse penge og red miljøet. Skift til eddike i dag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

verdens bedste chokolade kage