Kunsten at strukturere sin rengøring

Dejlig sprød kartoffelpizza!

kartoffelpizza (1 of 1)Min datter, der ellers hader alle slags pizzaer, kan slet ikke få nok af denne dejlige friske kartoffel pizza!

Ingredienser:

Dej:

3,5 dl lunkent vand

3 spsk olivenolie

2 tsk slat

500 gram hvedemel

Fyld:

ca. 10 kartofler

1 rødløg

150 g mozarella ost

Et drys rosmarin

Opskrift:

  1. Gæren opløses i det lunkne vand.
  2. Salt og hvedemel tilsættes.
  3. Dejen æltes godt.
  4. Dejen hæver i 30 min. mens man skærer kartoflerne og rødløget ud i MEGET tynde skiver.
  5. Når dejen har hævet deles den i to lige store kugler og rulles ud med en kagerulle til den er så tynd som muligt. Jo tyndere bunden er, jo sprødere bliver den!
  6. Pensl pizzaerne med olivenolie og fordel kartofflerne og løget på de to pizzaer. Drys med salt og rosmarin og dryp en smule olivenolie henover dem før du dækker dem med osten.
  7. Bag pizzaerne i 15 min. ved 250 grader til kartoflerne er gennemstegt og brunede.
  8. Nyd pizzaerne med en god salat til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at strukturere sin rengøring