Dejlig sprød kartoffelpizza!

Min datter, der ellers hader alle slags pizzaer, kan slet ikke få nok af denne dejlige friske kartoffel pizza!
Ingredienser:
Dej:
3,5 dl lunkent vand
3 spsk olivenolie
2 tsk slat
500 gram hvedemel
Fyld:
ca. 10 kartofler
1 rødløg
150 g mozarella ost
Et drys rosmarin
Opskrift:
- Gæren opløses i det lunkne vand.
- Salt og hvedemel tilsættes.
- Dejen æltes godt.
- Dejen hæver i 30 min. mens man skærer kartoflerne og rødløget ud i MEGET tynde skiver.
- Når dejen har hævet deles den i to lige store kugler og rulles ud med en kagerulle til den er så tynd som muligt. Jo tyndere bunden er, jo sprødere bliver den!
- Pensl pizzaerne med olivenolie og fordel kartofflerne og løget på de to pizzaer. Drys med salt og rosmarin og dryp en smule olivenolie henover dem før du dækker dem med osten.
- Bag pizzaerne i 15 min. ved 250 grader til kartoflerne er gennemstegt og brunede.
- Nyd pizzaerne med en god salat til.
Ingen kommentarer endnu