Vidunderlige Hven

Husk at pifte hverdagen op!

redboquet (1 of 1)

Nu hvor sommerferien er overstået, og det er blevet hverdag igen, er det vigtigt at huske på, at holde det gode humør og det nyvundne overskud ved lige. En af de ting, der altid får mit humør op i højeste gear er, at pynte op med en fin buket blomster. Det er som om, humøret lige stiger med halvtreds grader, når blikket falder hen over de smukke farver. På billedet er det en lidt dyrere buket nede fra blomsterhandleren, men man kan sagtens pifte hverdagen op med en billig buket tulipaner, eller blomster plukket fra sin egen have. Hvad gør i for at pifte jeres hverdag op, og holde humøret ved lige?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderlige Hven