Økologi eller ej?

Vidunderlige Hven

hven korn (1 of 1)

nat (1 of 1)

havn (1 of 1)kirke (1 of 1)sø (1 of 1)gin (1 of 1)

I sommers besluttede min kæreste og jeg os for, at tage et smuttur til den dejlige svenske ø, Hven. Ikke fordi øen er fantastisk smuk og er omgivet af historiske områder og vidunderlig natur, hvilket den er. Næ, nej, vi kom for at se øens økologiske whiskey og gin distilleri. Distilleriet har sit eget hotel/restaurant Backafallsbyn tilknyttet. Hotellet ligger ved siden af en lille skøn sø, og området vrimler med små harer, som man kan komme ganske tæt på.

Om aftenen spiste vi i hotellets gourmet restaurant, som BESTEMT kan anbefales. Dagene blev brugt på at se på øens historiske levn samt smukke natur. Der er også rig mulighed for at bade på en af øens strande, og overalt finder man små hyggelige cafeér og restauranter.

Det er super let at komme til øen, vi tog færgen midt i København, og spiste morgenmad på båden på vej over. Alt i alt, en super hyggelig og romantisk tur.

Whiskeyen og ginen kan bestemt også anbefales, hvis man spørger min kæreste!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologi eller ej?