Velkommen

Gode vaner skaber mere tid!

 

Jeg har altid være et sindsygt uorganiseret menneske. Sokker, jakker, sko osv. har altid fået lov til at ligge hvor de blev smidt, og lektier var noget der blev lavet aftenen før de skulle afleveres. Nu hvor jeg selv er blevet underviser og ovenikøbet mor, har jeg opdaget at jeg simpelthen ikke har tid til al den uorden. Hvis jeg ikke har system i tingene vokser de mig simpelthen over hovedet. Jeg har derfor, lidt efter lidt, indført nogle gode vaner i min dagligdag, og det er de vaner jeg meget gerne vil dele med jer. Jeg vil anbefale ikke at gå efter at indføre alle vaner fra den ene dag til den anden, men derimod at starte med at lave en eller to vaner om hver uge, indtil man når målet. De kloge mennesker siger, at efter to uger er en vane blevet en vane, så giv lige vanen lidt tid til at falde til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen