Morgenrutiner 2

Morgenrutiner 3

Hvis du ikke fik sat opvaskemaskinen i gang i går aftes, så er det en god ide at starte den nu. Smid også et læsfuld i vaskemaskinen og sæt den i gang, så har du rent service og tøj klar til tørring, når du kommer hjem fra arbejde. Det er drøn irriterende at skulle til at vaske op, før man kan gå i gang med aftensmaden.

Inden du smutter ud af døren, så gør dig selv den tjeneste, at du tager en hurtig runde i badeværelset. Jeg bruger eddike i en sprayflaske, det er billigt og ganske effektivt hvis det gøres regelmæssigt. Til klud bruger jeg en engangsvaskeklud til babyer. Jeg smider nemlig altid klude jeg har brugt på badeværelset ud af hygiejniske årsager, derfor er det billigere med engangsvaskeklude.

 

Vane 7: Start opvaskemaskine og vaskemaskine

Vane 8: Tag en hurtig runde på badeværelset.

Læs evt. Morgenrutiner, Morgenrutiner 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenrutiner 2