Sådan hakker du et løg

Julemission 1.

juleindpakningskasseJa, så er det allerede tid til juleforberedelserne igen! Vejen til en stressfri jul er forberedelse, forberedelse, forberedelse. I år har jeg valgt at organisere mig ved hjælp af små missioner, som jeg vil dele her på bloggen.

Step 1: oprettelse af kasse til alt der skal bruges til gaveindpakning. Papir, sløjfer, klistermærker, kasser m.m. Det er forholdsvist svært at finde en kasse der passer til gavepapir og samtidigt ikke krøller. Jeg har valgt en lav bred kasse der passer perfekt under sengen, så er den lige til at hive ud når jeg skal pakke gaver ind, eller igen igen er kommet til at købe nogle helt uundværlige indpakningsaccesories. Hvad har i gjort?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan hakker du et løg