Lækre løg

Ombygning og kaos

 

For ca. et år siden købte vi det der engang skal blive vores drømmehus. Desværre viste sig der var en del mere der skulle laves på huset end vi havde regnet med, så det sidste års tid har vi allesammen sovet i stuen mens vi har arbejdet på at gøre vores værelser klar.

 

Vi startede med at rive alt ned, og jeg mener virkelig ALT. Vi fjernede beton og gravede helt ned til jordlaget under huset. Vi har skiftet alle vægge samt lofter i den ene del af huset samt fået støbt et nyt dejligt betongulv med gulvvarme. Nu er vores datters værelse endeligt klart, men der går stadig et par måneder eller tre, før vi selv kan rykke væk fra stuen.

Som i nok kan regne ud har huset mere eller mindre lignet kaos i denne periode. Kælderen har været, og er stadig, fyldt til bristepunktet med papkasser fyldt med bøger, legetøj m.m. mens stuen har huset både vores egen seng, vores datters seng, alt vores tøj, en masse af hendes legetøj samt naturligvis sofa og sofabord m.m.

Nu hvor hun er flyttet ind på sit eget værelse, er der endelig blevet rum og plads til at gå i gang med at organisere. Jeg er så småt gået i gang i køkkenet, men jeg glæder mig til at dele min rejse fra kaos til organisering med jer. Så følge med de næste par måneder for tips og ideer til hvordan man organiserer et hus helt fra bunden af!

Følg mig her:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre løg